Goede informatie leidt tot een bestuurbaar bedrijf.

accountancy

 ACCOUNTANCY

 

Accountancy

U kunt u met al uw vraagstukken op het gebied van ondernemerschap terecht.
We coachen u in de ontwikkeling van uw onderneming.

Ons team van, onder andere, fiscalisten, boekhouders en adviseurs  adviseert en verzorgt zowel uw administratie, als uw belastingaangiftes.

 Binnen de accountancy houden we ons bezig met het in kaart brengen van uw financiën. Daarnaast zijn we uw adviseur op allerlei gebieden. We coachen u in de ontwikkeling van uw onderneming. We kunnen zowel starters als ook langer gevestigde ondernemers bijstaan met (groei) advies op maat, zodat u uw ambities kunt verwezenlijken.

AdvieZ medewerkers zijn zelfstandige specialisten, deskundig op administratief terrein. U kunt u met al uw vraagstukken op het gebied van ondernemerschap terecht. Het team verzorgt zowel uw administratie, als uw belastingaangiftes.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht met uw specifieke vragen over bijvoorbeeld subsidies, financieel advies, personeel, investeringen of het beëindigen van een onderneming. AdvieZ ondernemers nemen graag deze taken van u over zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten. 

 

Belangrijke financiële zaken regelt u nu eenmaal het liefst persoonlijk. Helemaal als het om een belangrijke keuze gaat. Dan is het belangrijk om goed geadviseerd te worden op een manier die voor u duidelijk is.

AdvieZ adviseurs verstaan hun vak. Naast zakelijke professionals, zijn het mensen die zich kunnen inleven in uw persoonlijke situatie. Op basis van het costmanagement kunnen we de perspectieven voor de bedrijfskundige toekomst benaderen en tijdig financieel opschalen of krimpen. Voor de strategie en executie van uw bedrijfsplannen kunnen we een beroep doen op het bedrijfskundige team van Maximum (management & organisatie) www.maximumnederland.nl

 

Maak een vrijblijvende afspraak en ervaar het verschil.

Contactformulier

Maak alvast kennis met uw adviseur Bart Mijnster. Zo kan hij u adequaat van dienst zijn, wanneer u vragen heeft.

Tel: 06-81882678
KvK: 20133183
BTW: 8183.21.088B01
Beconnr: 686128

15 + 6 =