Alles onder controle.

Belastingadvies

Belastingadvies

 

Vroeg of laat wordt u geconfronteerd met een belastingaanslag. De AdvieZ specialisten adviseren u graag zodat u optimaal gebruik kunt maken van alle belastingfaciliteiten en u dus niet meer betaalt dan noodzakelijk.
We stellen ook de jaarstukken op, waarna we uitgebreid de tijd nemen om de resultaten en de financiële en fiscale positie te bespreken en u adviseren over de te nemen vervolgstappen.

Belangrijke financiële zaken regelt u nu eenmaal het liefst persoonlijk. Helemaal als het om een belangrijke keuze gaat. Dan is het belangrijk om goed geadviseerd te worden op een manier die voor u duidelijk is.

AdvieZ adviseurs verstaan hun vak. Naast zakelijke professionals, zijn het mensen die zich kunnen inleven in uw persoonlijke situatie. Op basis van het costmanagement kunnen we de perspectieven voor de bedrijfskundige toekomst benaderen en tijdig financieel opschalen of krimpen. Voor de strategie en executie van uw bedrijfsplannen kunnen we een beroep doen op het bedrijfskundige team van Maximum (management & organisatie) www.maximumnederland.nl

 

Maak een vrijblijvende afspraak en ervaar het verschil.

Contactformulier

Maak alvast kennis met uw adviseur Bart Mijnster. Zo kan hij u adequaat van dienst zijn, wanneer u vragen heeft.

Tel: 06-81882678
KvK: 20133183
BTW: 8183.21.088B01
Beconnr: 686128

7 + 1 =