Hoe werken we samen aan de financiële basis van uw onderneming!

Wij zetten ons maximaal in om u zoveel als mogelijk te ontlasten m.b.t. alle voorbereidingen voor de financiële administratie van uw onderneming.

 

Tijdens het kennismakingsgesprek bepalen we samen hoe we u het beste kunnen helpen met het voorbereiden van uw wettelijke rapportageverplichtingen aan de belastingen en andere instanties. Welke activiteiten wenst u uit te besteden. We zorgen dat u altijd in regie blijft, u bent en blijft immers verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van uw onderneming.
Gedurende het kennismakingsgesprek kunnen we u meteen een indicatie geven, welk abonnement het beste bij uw onderneming past.

Stap 1. Digitale opdrachtbevestiging
Na het kennismakingsgesprek ontvangt u digitaal van ons een opdrachtbevestiging, welke u bij akkoord ook digitaal kunt ondertekenen. Hiermee start de samenwerking.

Stap 2. De software
Nadat wij de opdrachtbevestiging getekend retour hebben ontvangen, geven we u toegang tot de Dropbox en kantooradministratie omgeving. We bieden een licentie op basis van de gewenste stuurinfomatie. Hierna hebt u 24/7 toegang tot uw documenten.

Stap 3. Bank koppelen
Door het leggen van de bankkoppeling worden alle banktransacties iedere dag automatisch aangeleverd in uw administratie. Deze koppeling is mogelijk als u bijvoorbeeld bij de ABN AMRO, Rabobank, KNAB of ING bankiert.

Stap 4 U levert uw facturen/bonnen aan
Het enige wat u nu nog hoeft te doen is uw facturen en bonnen dagelijks, wekelijks of maandelijks aan te leveren als PDF. Dit kunt u op 3 manieren doen:
A: Inloggen via snelstartweb en de facturen uploaden (let op inkoop en verkoop scheiden)
B: Doormailen naar het mailadres dat u van ons ontvangt
C: Via de Snelstart app op uw smartphone uploaden.
Alle aangeleverde documenten worden opgeslagen in het online archief van Snelstart en/of Dropbox. Hierdoor zijn deze documenten op een later moment eenvoudig terug te vinden.

Stap 5. Wij verwerken de administratie
Wij verwerken alle ontvangen facturen, bonnen en bankafschriften in uw of ons financieel pakket. Bij het verwerken van uw administratie houden wij altijd rekening met de meest recente fiscale regels en ontwikkelingen. De basis van de activiteiten wordt bepaald door uw pakketkeuze.

Stap 6. Het verzorgen van de btw-aangifte
Wij zullen periodiek t.b.v. de btw-aangifte de omzetbelasting berekenen. We bieden u deze ter controle aan, zo blijft u zicht houden op de ontwikkelingen van uw bedrijf. Zodra u ons het akkoord geeft kunnen wij deze voor u indienen bij de belastingdienst. U ontvangt een bevestiging van ontvangst door de belastingdienst.

Stap 7. Maandrapportages
Na verwerken van de administratie en het verzorgen van de btw-aangifte is uw periode rapportage beschikbaar binnen uw eigen Dashboard. Zo hebt u altijd inzicht in de meest recente cijfers van uw onderneming. Indien u geen Dashboard wenst of nodig heeft, kunnen we u voorzien van de gewenste detailinformatie over omzet, kosten, resultaten e.d..

Stap 8. Einde jaarcijfers
Aan het einde van het boekjaar verzorgen wij de jaarcijfers en bereiden we waar nodig een suppletie omzetbelasting voor. Vervolgens kunnen wij de bedrijfsresultaten toevoegen aan uw persoonlijke aangifte inkomstenbelasting van u en uw (fiscale) partner. Met één druk op de knop kunt u dan de aangifte indienen of u machtigt ons om dit voor u te verzorgen.
Bij een B.V. zullen wij ook de publicatiestukken en de aangifte vennootschapsbelasting opstellen en na akkoord van de AVA ( algemene vergadering van aandeelhouders) indienen. In voorkomende gevallen kunt u verzoeken tot uitstel aanvragen voor het indienen van de aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

 

Maak een vrijblijvende afspraak en ervaar het verschil.

Contactformulier

Maak alvast kennis met uw adviseur Bart Mijnster. Zo kan hij u adequaat van dienst zijn, wanneer u vragen heeft.

Tel: 06-81882678
KvK: 20133183
BTW: 8183.21.088B01
Beconnr: 686128

10 + 3 =